Audi показала свій найкрутіший рекламний ролик

Німецький автовиробник вирішив прославити своє минуле, сьогодення і майбутнє епічною битвою кульками з водою. Прес-служба бренду опублікувала досить цікавий рекламний відеоролик з безліччю епізодів.

 

За всю історію було створено і показано дуже багато автомобільних рекламних роликів, і на деякі з них ми більше не звертаємо особливої уваги. Однак цей відеоролик від Audi не схожий на жоден з інший. Ну, в першу чергу тому, що він знімається в Audi Film, і в ньому немає ні дурниць, ні несмаку, як у всіх подібних “творіннях”. Фактично, це може бути найкрутіший рекламний ролик Audi за всю історію.

 

 

 

Одними з головних зірок в цьому відеоролику є Audi E-Tron Sportback і Audi Q8. Також з’явилося кілька акторів, в тому числі Джермейн Лав і Джулія Леман. Навіть Дуг Демура став учасником, знявшись в головній ролі на своїй синьої Audi RS2 Avant 1994 року випуску.

 

Напевно, найбільш цікавий для автолюбителів  той момент, коли в битву вступає ансамбль класичних автомобілів Audi (і мотоцикл DKW UL 700 1936 року випуску). Серед них є Audi Type C Alpensieger 1919 року, Wanderer W25 K 1927 року, Horch 853 A 1938 року DKW F800 1956 року народження, Audi 80 Variant 1967 року, що Audi 50 LS 1975 року народження, Audi 80 GTE 1976, Audi Sport Quattro 1984 року і Auto Union Type 1936 року.

 

фото: audi-mediacenter

Реклама від Audi вийшла не схожою ні на один раніше створений компанією ролик. В результаті вийшов погляд назад в минуле Audi і в той же час насолода справжнім. При цьому погляд в майбутнє виконаний дуже делікатній манері. Боротьба кулями з водою перетворилася в дружню ефектну битву для будь-якого віку.

 

Джерело: car

AvtoKasta