BMW і Ford Mustang очолили рейтинг найпопулярніших марок і моделей автомобілів в TikTok

Які автомобілі в кадрі дають тіктокерам найбільше переглядів? Відповідь на це питання дали фахівці порталу Uswitch.com. Які оформили свої спостереження у вигляді рейтингу.

 

Далі з пристойним відставанням йде ще один представник автопрому Німеччини – Mercedes-Benz (9,1 млрд переглядів), а замикає трійку кращих італійська марка Lamborghini (8,3 млрд переглядів). Доповнюють ТОП-5 Tesla і Audi. Шосте місце дістається Ford, сьоме – Honda, а останні три місця в десятці ділять між собою KTM, Ferrari і Jeep.

Модельний рейтинг відкриває культовий Ford Mustang (3,9 млрд переглядів). Другий за величиною результат показує японський спорткар Nissan GTR (2,8 млрд переглядів).

 

В першу п’ятірку також увійшли Chevrolet Camaro і Range Rover. Доповнюють ТОП-10 найпопулярніших моделей TikTok Honda Civic, Lamborghini Huracan, Subaru WRX, Lamborghini Aventador і Tesla Model 3.

Uswitch зробив статистику по найпопулярнішим автомобілям, аналізуючи хештеги зі згадуванням автомобілів, вантажівок і позашляховиків.

 

20 найпопулярніших моделей автомобілів на TikTok:

 

  1. Ford Mustang
  2. Nissan GT-R
  3. Toyota Supra
  4. Chevrolet Camaro
  5. Land Rover Range Rover
  6. Honda Civic
  7. Lamborghini Huracán
  8. Subaru WRX
  9. Lamborghini Aventador
  10. Tesla Model 3
  11. Volkswagen Passat
  12. Audi R8
  13. Subaru BRZ
  14. Lamborghini Urus
  15. Toyota Land Cruiser
  16. Jeep Wrangler
  17. Toyota Camry
  18. Toyota Corolla
  19. Audi RS6
  20. Audi RS3

За оцінками маркетингового агентства Wallaroo, що базується в Юті, щомісяця в усьому світі налічується 1,1 мільярда користувачів TikTok. За оцінками компанії, тільки в США щомісяця нараховується 130 мільйонів активних користувачів.

 

 

Джерела: carsweek newsweek

AvtoKasta