BMW і MINI відкривають курси для людей з обмеженими можливостями

Свобода і задоволення від водіння для всіх: центр водійської майстерності BMW і MINI Driving Experience в Німеччині відкриває курси для людей з обмеженими можливостями.

 

Спеціальні програми BMW і MINI Driving Experience в Майзахе доступні, починаючи з липня 2021 року. Для навчання використовуються седан BMW M3 Competition, BMW 2 серії Coupe, MINI John Cooper Works і інші спортивні моделі концерну.

 

Навчальні автомобілі додатково оснащені набором додаткового устаткування, в який входять кільце акселератора на рульовому колесі і спеціальний гальмівний важіль.

 

Програма курсів для людей з обмеженими можливостями повністю відповідає стандартним тренінгам. Проводить навчання досвідчений інструктор Тіна Шмідт-Кендл, яка в повсякденному житті пересувається в інвалідному візку.

фото: 32cars

 

На першому етапі курсу учасників знайомлять з ергономікою автомобілів і навчають основам фізики водіння.

BMW і MINI Driving для людей з обмеженими можливостями Фото © BMW Media

За нею йдуть практичні заняття на навчальному полігоні BMW Group в Майзахе.

 

В Центрі водіння BMW та MINI у Майсаху (що біля Мюнхена) пропонують ідеальні умови для інтенсивного навчання водіїв з безпеки.  Маневри, гальмування та ухилення, а також зміна смуги руху із затримкою та без затримки (“переставка”). І що важливо – водії навчаються правильно керувати на різних дорожніх покриттях і це все під наглядом професійних інструкторів.

Програма BMW Driving Experience в Україні теж є (Київ, Одеса), але на жаль там поки немає курсів для людей з обмеженими можливостями.

 

 

Джерела: speed-magazin.de і 32cars

AvtoKasta