Fiat готує недорогий потужний кросовер під маркою Abarth

Заряджений Fiat Pulse розробляють спеціалісти Abarth. Кросовер коштуватиме приблизно від 23 тисяч доларів.

 

Бразильське видання QuatroRodas з’ясувало подробиці про новий проект Fiat — потужний кросовер під маркою Abarth, який продаватимуть у Південній Америці.

фото: QuatroRodas

Компактний кросовер Fiat Pulse отримає заряджену версію. Працюють над нею в підрозділі Abarth, що спеціалізується на доведенні моделей італійського бренду. Про це повідомляє сайт Motor1.

 

Фото: Motor1.com

 

З’явилися перші рендери Fiat Pulse Abarth. У моделі агресивний зовнішній вигляд, нові бампери, смуги на капоті контрастного кольору із кузовом, колеса ексклюзивного дизайну, додаткові аеродинамічні елементи та традиційний логотип скорпіона. Ззаду з’явився дифузор, з якого виглядають дві широкі вихлопні труби.

 

Очікується, що кросовер Fiat Pulse Abarth отримає 1,3-літровий турбодвигун потужністю 185 к. с. (аналогічним мотором комплектують більші моделі Fiat та Jeep) Йому доопрацюють підвіску та встановлять збільшені гальма. Привід – тільки передній.

 

Комплектація Fiat Pulse Abarth обіцяє бути багатою. Авто отримає віртуальний щиток приладів, 10,1-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль та парктронік.

 

При цьому заряджена версія Fiat Pulse обіцяє бути вельми не дорогою – її ціна становитиме близько 23 тис. доларів – на рівні Nissan Juke. Це буде перший Abarth, випущений поза Італією, адже кросовер виробляють на бразильському підприємстві Fiat.

Фото: Motor1.com

Прем’єра першого позашляховика Abarth заплановано на кінець 2022 року, а у продаж автомобіль надійде не раніше 2023-го. Як і базовий кросовер Fiat Pulse, продаватиме такий «паркетник» виключно на латиноамериканському ринку.

 

Новий Fiat Pulse – компактний 4,1-метровий кросовер вартістю від 16 тисяч доларів. Модель дебютувала на початку нинішнього року без назви, а її ім’я обрали голосуванням в інтернеті.

 

Більше фото і детелей про новий Fiat Pulse можна прочитати тут.

 

 

Джерела: Motor1 і  focus

AvtoKasta