Fiat, Jeep і RAM запускають спецмодель в рамках кампанії по боротьбі з пандемією

Бренди Stellantis Fiat, Jeep і RAM оголосили про випуск серії спеціальних автомобілів. Мета полягає в тому, щоб виділити мінімум 4 млн доларів з 2021 по 2023 рік на боротьбу з глобальними надзвичайними ситуаціями в області охорони здоров’я, включаючи СНІД і COVID-19.

 

Відповідно до прес-релізу, спеціальні випуски (RED) автомобілів від брендів Stellantis будуть запущені в рамках зусиль по залученню мільйонів доларів для цієї справи в найближчі роки. Версії Fiat 500, Jeep Compass і Ram 1500, перших автомобілів, які отримали позначення (RED), повинні бути побудовані із спеціальними дизайнерськими елементами, включаючи (RED) внутрішні та зовнішні значки.

 

Першим спеціальним випуском є Fiat New (500) RED, який вже доступний для замовлення в Європі. Повністю електрична модель набуває особливих, ідентифікаційних знаків і червоний відтінок кузова, а також інтер’єр в комбінації червоного і чорного. Девіз італійського міського автомобіля – зменшити вуглецевий слід, викиди і пандемію.

фото: msn

Jeep також запустив кампанію «Червона місія», яка явно не пов’язана з червоною планетою, Марсом, але спрямована на те, щоб допомогти на Землі. Jeep представив модель Jeep RED Compass 2022. Тут також є спеціальний значок на задніх дверях і модель пофарбована в червоний колір кузова. Машина буде запущена в першому кварталі 2022 року, за нею піде Renegade з аналогічними характеристиками для США, Канади та Європи.

фото: msn

І останнє, але не менш важливе: у RAM є власний девіз «Народжені, щоб рятувати». Ram 1500 Limited (RED), націленний на випуск Limited Night, як очікується, буде випущений в кінці цього року. Компанія представила 2022 RAM 1500 Limited (RAM) RED Edition на державній ярмарку в Техасі з повністю чорним зовнішнім виглядом і червоними значками. Вартість пікапа буде оголошена пізніше.

 

Це перші автомобільні бренди, коли-небудь які об’єднали зусилля з лідером в боротьбі з пандеміями у всьому світі. Їх найближча мета – ініціювати заклик до дії, щоб допомогти в боротьбі з цими глобальними епідеміями.

 

Для тих, хто не знайомий з брендом RED, він був заснований в 2006 році фронтменом U2 Боно і Боббі Шрайвером з метою боротьби зі СНІДом. Завдяки партнерству з знаковими брендами RED збирає гроші для Глобального фонду, на сьогоднішній день отримано понад 700 мільйонів доларів.

 

 

Джерела: msn.com  carsweek

AvtoKasta