Geely найняла головного дизайнера Bentley для створення нових автомобілів Geely і Zeekr

Штефан Зілафф раніше працював в дизайн-студіях Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen Group.

фото: global.geely

Штефан Зілафф (Stefan Sielaff) призначений віце-президентом по глобальному дизайну Geely Auto Group (Geely). Штефан змінив Пітера Хорбері (Peter Horbury). Нагадаємо, Geely є власником Volvo.

 

 

Штефан принесе в Geely більше 30 років досвіду проектування автомобілів і буде курирувати бренди Geely Auto Group, включаючи Geely Auto, Lynk & Co, Geometry і так далі. Він також буде підтримувати розробку преміальних автомобілів Zeekr. Штефан раніше працював в дизайн-студіях Audi, Mercedes-Benz, Volkswagen Group. У 2015 році Штефан став директором по дизайну Bentley Motors.

 

Пітер Хорбері вніс значний вклад в розвиток Geely Auto Group. Пітер приєднався до Geely Auto Group в 2011 році в якості виконавчого віце-президента по дизайну, де він створив продукти лінійки Geely 3.0, які представили нову мову дизайну, який дозволив змінити ставлення до Geely в усьому світі.

 

“Ми високо цінуємо внесок Пітера Хорбері і його відданість Geely протягом останнього десятиліття. Пітер очолив одну з найбільш креативних глобальних команд в автомобільній індустрії і допоміг Geely переглянути глобальний імідж бренду. У той же час ми тепло вітаємо Штефана Зілаффа в родині Geely. Ми вважаємо, що його багаторічний досвід проектування ще більше розширить портфель брендів Geely Auto Group з кінцевою метою надавати споживачам найкращі продукти.” 

Geely

Джерело: ixbt  і медіа-центр global.geely

AvtoKasta