На аукціоні буде проданий Ford GT40 з фільму “Аутсайдери” (“Ford проти Ferrari”)

Репліка американського суперкара Ford GT40, яка брала участь в зйомках фільму «Форд проти Феррарі» буде продана на аукціоні. Це одна з шести каскадерских машин, які використовувалися під час зйомок.

 

фото: motor1

Зйомки фільму «Ford проти Ferrari» давно закінчилися, фільм з’явився в кінотеатрах в листопаді 2019 року, перш ніж отримав дві премії Оскар. Це пристрасна і захоплююча драма про запеклій битві між Ford і Ferrari в Ле-Мане в кінці 1960-х років, і ви можете стати власником уривка з фільму. Одна з шести реплік автомобілів Ford GT40, використаних у фільмі, відправляється на аукціон Mecum в наступному місяці.

фото: motor1

Це один з шести автомобілів, створених для фільму компанією Race Car Replicas в Мічигані, і компанія зробила його відповідно до точних характеристик Ford GT40 1966 року. Це також єдиний автомобіль в секстеті з VIN і назвою, що означає, що майбутній покупець можете зареєструватися авто, щоб їздити на ньому по дорогах загального користування.

 

На фотографіях представлена ​​приголомшлива копія GT40 з червонувато-помаранчевою фарбою кузова, золотими колесами. Всередині автомобіля з правим кермом – порожня абсолютно чорна кабіна  з ручкою перемикання передач, затиснутою між водійським сидінням і дверима. Шестиступінчаста механічна коробка передач, допомагає передавати потужність від 5,7-літрового V8 на задні колеса. В оголошенні про продаж не вказані потужність та крутний момент автомобіля.

фото: motor1

«Форд проти Феррарі» (а у нашому прокаті фільм отримав дивну назву “Аутсайдери”).

 

Фільм розповідає справжню історію боротьби між командами Форда та Феррарі, яка розгорнулася на перегонах Ле-Мана в 1966 році.

Сюжет обертається навколо команди ексцентричних і рішучих американських інженерів та конструкторів на чолі з автомобільним провидцем Керроллом Шелбі і його британським водієм Кеном Майлзом, посланим Генрі Фордом II та Лі Якокка з метою створення з нуля абсолютно нового автомобіля, здатного допомогти, нарешті, перевершити команду Енцо Феррарі, яка вічно перемагає. (Wikipedia)

фото: motor1

 

Джерела: motor1 і carsweek

AvtoKasta