Паркетник Fiat Pulse розкрив деталі салона

Компанія Fiat готує до розширення лінійки SUV, новинка – модель Pulse.

Автомобіль приєднали до моделі 500X, яку продають переважно в Європі та США, крім того Pulse має завоювати ринки країн Латинської Америки.

З точки зору «техніки» Fiat Pulse представляє собою крос-версію хетчбека Fiat Argo. Моделі ідентичні як точки зору пропорції, так і платформи.

За неофіційними даними, у Бразилії новинка буде коштувати від 80 000 до 109 000 реалів (422-575 тис. грн) Шильдик з новим ім’ям приклеєний до багажної дверки. Антени-плавника у Pulse немає. Зате є світлодіоди у ходових вогнях, протитуманках та ліхтарях.
Pulse побудований на новій модульній платформі MLA: колісна база – 2532 мм.

Назву для нового субкомпактного кросовера, відомого як відомого Fiat 363 (Progetto 363), було обрано шляхом онлайн-голосування. Бразильський філал Фіата запропонувала варіанти Tuo, Domo і Pulse. У результаті приблизно 380 000 голосів розподілилися наступним чином: 65% – Pulse, 25% – Domo, 10% – Tuo. Продажі Пульса на південно-американських ринках стартують в жовтні, повідомляє Autocar India.

За неофіційними даними, роль базового двигуна зіграє бензиновий атмосферник 1.3 Firefly (109 л.с., 139 Нм) з п’яти або шестиступінчатою «механікою». Однак основним двигуном буде біпаливна турботрійка 1.0 GSE T3 (128–131 л.с., 206 Нм), в парі з АКПП від Aisin. Повний привід не очікується.

 

Салон

З появою перших даних і знімками екстер’єру Pulse на початок травня та червня компанія витримала паузу ще в два місяці та розсекретила інтер’єр. Як і передбачали інсайдери, по дизайну передньої панелі, повітряні блоки, блок клімат-контролю дуже близькі до моделей Jeep Compass, хоча копіювання один в один – немає. Модель отримала повністю цифрову приборку з діагоналлю сім дюймів і центральним сенсорним дисплеєм на 10,1 дюйма. Крім того, у Pulse буде телематична система ConnectMe, що дозволятиме включати машину з смартфона та дистанційно запускати двигун.

 

У продаж в Бразилії Fiat Pulse надійде у вересні 2021 року. За межами Латинської Америки цей кросовер, скоріше за все, не буде продаватися.

 

Джерело: daily-motor

AvtoKasta