Renault висміяла вантажівку Tesla у рекламному ролику

Нову рекламу Renault, у якій французька компанія знущається з Tesla, можна розцінювати як війну чи жарт. Причина – очікуваний запуск електровантажівки Semi в американців. Основне посилання тизера полягає в тому, що поки Tesla обіцяє, Renault вже продає.

Відео починається із того, що чоловіки наклеюють рекламний плакат на рекламний щит. Трохи пізніше з’ясовується, що плакат анонсує майбутню появу Tesla Semi за підписом «Повністю електрична вантажівка» та «Майбутнє транспорту». Герої ролика здивовано переглядаються, сідають у свою вантажівку та їдуть. Коли транспортний засіб проїжджає перед камерою, стає ясно, що це електричний Renault E-Tech D. Відео закінчується фразою «Вже 2 мільйони кілометрів для наших електровантажівок. І не кожен зможе сказати те саме».

Renault E-Tech D може проїхати до 560 км. на одній зарядці при повній масі 16 тонн. Компанія повідомляє, що вже поставила покупцям близько 300 таких електромобілів. На проектування та організацію виробництва вантажівки «Семи» у Тесли пішло близько п’яти років, причому терміни початку постачання неодноразово переносилися. Очікується, що перший Semi буде передано покупцям на початку грудня.

 

 

Щось подібне сталося між Фордом та Теслою. Однак Майк Левін з Ford також висміяв твіт з біржі Tesla, що показує Tesla Roadster і говорить: «Злови мене, якщо зможеш, $TSLA». Левін заперечує: «Я згоден! Важко зловити щось неіснуюче, хоч би як швидко воно виснажило 50 000 доларів з вашого банківського рахунку».

Родстер Tesla другого покоління був представлений майже п’ять років тому і спочатку його планувалося запустити в 2020 році. 2021 року Ілон Маск сказав, що родстер з’явиться 2023 року, якщо не буде «мегадрами». Зараз це також здається сумнівним, тому що Tesla, схоже, зосереджена на запуску Cybertruck у виробництво.

Хоча дата запуску продовжує змінюватися, Tesla пообіцяла деякі «вражаючі» характеристики, зокрема, час розгону 0–60 миль на годину (0–96 км/год) за 1,9 секунди. Повнопривідний родстер також обіцяє максимальну швидкість понад 402 км/год та запас ходу 998 км. Але поки що це лише обіцянки, що породжує глузування.

 

Джерело: auto.dip

AvtoKasta