Nissan буде обробляти свої автомобілі антибактеріальними матеріалами

Компанія Nissan Motor Co., Ltd. оголосила, що поступово буде впроваджувати антибактеріальні матеріали для обробки нових автомобілів, які будуть випущені в Японії в майбутньому.

 

Нова міра буде реалізована у відповідь на зростаючу необхідність в гігієні. Крім того, згідно з опитуванням, яке провів Nissan серед клієнтів, багато людей вимагають екологічної чистоти внутрішнього простору, і зокрема клієнти, які надають великого значення «антибактеріальним властивостям там, де руки і тіло стикаються з машиною». Виявилося, що таких бажаючих багато.

 

У відповідь на результати цих досліджень, інженери марки вирішили використовувати антибактеріальні матеріали для виготовлення керма і сидінь недавно випущених автомобілів. Доведено, що ці матеріали мають антибактеріальну властивостями відповідно до стандартів JIS / ISO.

фото: unsplash

Крім того, Nissan встановить «Vehicle Kleberin» для видалення вірусів і бактерій, які залишилися в салоні і на сидіннях у дилерів по всій країні, і придушить активність вірусів і бактерій, захоплених антивірусними матеріалами з фільтрами.

 

З переходом до нового способу життя в часи пандемії, багато клієнтів хочуть мати автомобіль, який є ізольованим засобом пересування.

 

Nissan продовжить роботу над зміною технічних характеристик автомобілів і розширенням різних послуг, щоб клієнти могли використовувати свої автомобілі з більшою впевненістю, відзначили в прес-службі марки.

 

 

 

Джерело: speedme

 

AvtoKasta