Новий Suzuki SX4 2022 розсекретили до прем’єри

Дизайн нового Suzuki SX4 2022 не вдалося зберегти в таємниці до прем’єри.

 

У мережі з’явились шпигунські фото нового паркетника Suzuki SX4 2022 третього покоління без камуфляжу, офіційна презентація якого запланована на 25 листопада. Цілком готові машини були помічені на стоянці готової продукції та на автовозах.

 

Нагадаємо, що нинішній Сузукі СХ4 другої генерації випускається з 2013 року, а в 2017 автомобіль пережив рестайлінг. На інших ринках цей автомобіль відомий також як SX4 Cross (в Європі), або як S-Cross (Австралія, Індія).

Suzuki SX4 2022 збудують на повністю новій платформі, що дозволяє встановлення сучасних електронних систем. Кросовер, швидше за все, оснастять 1,4-літровим 129-сильним бензиновим турбомотором, доповненим гібридною установкою.

На одному з фото новий Suzuki SX4 є сусідом із моделлю нинішнього покоління і помітно, що кросовер став більшим. Крім того, його дизайн солідніший, ніж у попередника — з високим капотом, широкими решітками радіатора та розкосими світлодіодними фарами. Позаду Г-подібні ліхтарі з’єднані хромованими архітектурними обломами.

 

Раніше опублікували перші тизери моделі, хоча з них складно було судити про її дизайн. Тепер авто зняли на складі підприємства в Угорщині, де випускають більшу частину Suzuki для Європи.

Suzuki SX4 став більш солідним і зрілим на вигляд. Кросовер виріс порівняно з попередником.

Жодних деталей про машину ще немає, так що поки ми можемо лише оцінити дизайн.

 

Джерело: autoevolution  і  expectcar

AvtoKasta