Співзасновник Honda внесений до «Автомобільної зали слави»

21 липня 2023 року під час церемонії нагородження в Детройті на сцені були висвітлені знакові продукти Honda, як підтвердження звання однієї з найбільш інноваційних компаній Америки та всього світу. Цими продуктами стали – Civic CVCC, Super Cub та Honda Jet.

Від імені родини Фуджісави та співробітників Honda у всьому світі нагороду прийняв Голова правління Honda Motor Co. Ltd. Сейдзі Кураїші.

Із 1939 року «Автомобільна зала слави» відзначає особистостей, які зробили великий вклад в розвиток автомобільної промисловості. Таким чином Такео Фуджісава доєднався до Соічіро Хонди, який був внесений до зали слави ще в 1989 році та став першим японським засновником автомобільної компанії, що потрапив у цей список.

В історії становлення компанії Такео Фуджісава відіграв не меншу роль ніж сам Соічіро Хонда. Саме він був тим, хто супроводжував інженерні рішення Хонди на шляху до комерційного успіху. Два справжніх друга, генії інженерії та менеджменту побудували «імперію», що сьогодні відома як Honda.

Джерело: AUTO-Consulting
Фото: motobikes

AvtoKasta