Fiat визначився з назвою нового кросовера

Це перша крос-модель Fiat на ринку Південної Америки, і назву для неї в компанії вирішили визначити народним онлайн-голосуванням.

 

Воно відкрилося місяць тому на бразильському сайті бренду, на вибір було запропоновано імена Pulse, Domo і Tuo. За цей час в опитуванні взяло участь 380 тисяч чоловік, і тепер визначено ім’я-переможець: Fiat Pulse. Причому ця назва відразу вирвалася в лідери, а в підсумку йому віддали перевагу 65% тих, хто голосував.

 

Фото: компанія Fiat

 

Сам автомобіль досі толком не представлений. Відомо, що Fiat Pulse – це фактично крос-версія хетчбека Fiat Argo, який випускається вже чотири роки. У нього той же п’ятидверний кузов з усіма розмірами і пропорціями, але з оригінальним дизайном передньої і задньої частини. Також додані чорний пластиковий обвіс по периметру і рейлінги на даху. Pulse матиме турбомотор (у вихідного Argo є тільки атмосферники), світлодіодні фари і адаптивний круїз-контроль.

 

За неофіційними даними, базовим двигуном буде бензиновий атмосферник 1.3 Firefly (109 к.с., 139 Нм) з п’яти- або шестиступінчастою “механікою”. Однак основним двигуном також буде біпаливна турботрійка 1.0 GSE T3 (128-131 л.с., 206 Нм), яка поряд з бензином споживає етанол і стикується з коробкою від Aisin.

Повний привід не очікується.

 

Головними конкурентами в Бразилії стануть Honda WR-V, Chery Tiggo 3x і Volkswagen Nivus (Taigo).

Повноцінна прем’єра має відбутися до кінця літа.

 

Джерело: autoreview

AvtoKasta