Ford створив парфум з ароматом бензину для власників електричного Mustang Mach-E

Новий аромат доповнений запахом гуми, нотками диму і таким собі «твариним» запахом.

 

Фахівці компанії Ford провели дослідження, в ході якого з’ясували, що кожен п’ятий власник електричного Mustang Mach-E підсвідомо сумує за запахом автомобіля з паливним двигуном. Щоб заповнити цю прогалину, представники марки випустили оригінальний парфум Mach-Eau, який дозволить його власникам відчути запах працюючого ДВС.

Фото: unsplash Ford Mustang Mach-E 2021

За словами представників Ford, новий аромат призначений для 70 відсотків власників електрокара Mustang Mach-E, які в ході опитування зізналися, що їм хоча б трохи не вистачає запаху бензину. Новий парфум Mach-Eau автовиробник характеризує, як «аромат преміум-класу для тих, хто жадає динаміки нового повністю електричного Mustang Mach-E, але все ще не байдужий до запахів традиційних бензинових автомобілів».

Фото: unsplash Ford Mustang Mach-E 2021

Крім бензинового аромату новий парфум доповнений запахом гуми, мигдалю, герані, а також блакитного імбиру, лаванди і сандалу. Унікальний парфум представили на Фестивалі швидкості в Гудвуді, але купити його не вийде. Це всього лише частина кампанії Ford по розвінчанню міфів про електромобілі, в рамках якої виробник намагається переконати клієнтів, що у машин на батарейках величезний потенціал.

 

Джерело: media.ford

AvtoKasta