Як Rolls-Royce врятував сім’ю качок

Співробітники Rolls-Royce врятували сім’ю качок. Тепер вони живуть в Гудвуді і катаються на позашляховику Cullinan. Нові мешканці будуть жити в озерах, розташованих на території підприємства.

 

Компанія Rolls-Royce опублікувала незвичайний прес-реліз, в якому розповіла про нових мешканців підприємства в британському Гудвуді.

 

На території підприємства оселилися 15 качок, яких врятували співробітники. Сімейство вже встигло гідно оцінити комфорт позашляховика Cullinan, на якому їх возили у ветеринарну клініку.

Rolls-Royce обзавелся уточками
фото: Rolls-Royce

У квітні нинішнього року співробітник охорони автозаводу Джеймс Каффрі виявив на парковці підприємства сім каченят, які втратили маму. Кілька годин фахівці компанії спостерігали за дитинчатами, після чого вирішили врятувати тварин. Каченят акуратно зловили і перевезли в прилеглу ветеринарну клініку, де тварини виросли під наглядом фахівців.

фото: Rolls-Royce

 

Після проведення консультацій з ветеринарами, співробітники Rolls-Royce вирішили поселити сімейство на озерах автозаводу марки, які є частиною системи зі сталого охолодженню підприємства. При цьому в новому будинку тварин вже чекали вісім чергових врятованих побратимів. З ветеринарної клініки до автозаводу пернатих перевезли на позашляховику Cullinan. У зв’язку з цим фахівці запропонували в майбутньому вимірювати 560-літровий багажник моделі в качках.

 

Джерело: motor

AvtoKasta