Компанія Subaru показала тизер нового седана WRX

Компанія Subaru поділилася першим офіційним зображенням нового WRX. Очікується, що зі зміною покоління седан перебереться на сучасну модульну платформу, отримає турбомотор потужністю близько 400 кінських сил, а зміни в дизайні будуть носити еволюційний характер. Дату прем’єри марка поки не розкриває, однак, за інсайдерською інформацією, новинка може дебютувати вже восени, а в салони американських дилерів надійде на початку 2022 року.

фото: media.subaru

Subaru WRX і WRX STI виробляються з 2014 року, а актуальна версія спортивних седанів побудована на базі Impreza попереднього покоління, випуск якої завершився ще в 2016 році. Прем’єра нової генерації WRX не за горами: модель готується «переїхати» на модульну архітектуру SGP (Subaru Global Platform), а в лінійку двигунів, за чутками, увійде наддувний оппозитник об’ємом 2,4 літра, знайомий по американським версіями Legacy і Outback. Очікується, що двигун отримає форсування з 264 до майже 400 кінських сил. Для порівняння, двигун на нинішньому WRX STI розвиває 300 сил.

 

Subaru вже приступила до дорожніх випробувань наступного WRX. У березні камуфльований прототип потрапив в об’єктиви шпигунських камер: судячи зі знімків, передня частина седана буде оформлена в тому ж стилі, що і у універсала Levorg, який дебютував в кінці літа 2020 року. WRX отримає трохи збільшилася в розмірах решітку радіатора і модернізовану оптику і збереже вентильований капот – це підтверджує і офіційний тизер.

 

Фотографій салону немає, проте, за непідтвердженими поки даними, новий WRX може отримати великий планшет мультимедійної системи на центральній консолі, який встановлять вертикально, як у електромобілів Tesla.

 

Джерело: media.subaru

AvtoKasta