Samsung випустив смартфон для затятих фанатів BMW

Спеціальна серія Galaxy S23 Ultra оформлена у стилістиці M-серії

Компанія Samsung випустила смартфони Galaxy S23 Ultra у стилі спортивних автомобілів BMW M.

фото: carscoops

Galaxy S23 Ultra – флагман лінійки Samsung. Замовлення приймають лише через офіційний онлайн-магазин SK Telecom у Південній Кореї, старт продажів заплановано на 17 лютого.
Бонусом до смартфону Galaxy S23 Ultra BMW M Edition покупці отримають сертифікат на навчання в школі майстерності водія BMW, фірмовий брелок зі змінними логотипами баварської марки, годинник для передньої панелі від підрозділу M, сонцезахисні окуляри зі спеціальним кріпленням до козирка автомобіля, постер і фотоальбом.

фото: motor1

Скільки коштуватиме смартфон з усім цим багатством корейським фанатам BMW M і Samsung, поки невідомо.

фото: carscoops

Galaxy S23 Ultra BMW M Edition упакований у коробку, стилізовану під передню частину BMW M3 першого покоління, а в комплекті є чохол, що імітує капот та радіаторну решітку сучасного M3. При включенні смартфона з’явиться заставка, присвячена спортивному підрозділу BMW, а на екрані будуть встановлені шпалери. Ну і останнє – у списку додатків буде BMW Vantage, ексклюзивна соцмережа автовиробника.

фото: carscoops

Ідея колаборації автомобільної компанії та виробника гаджетів вже не нова. Ще далекого 2007 року Motorola випустила «розкладачку» спільно з Ferrari – модель отримала назву MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Challenge.

фото: usinenouvelle

Кришка мобільного телефону була прикрашена символом італійської марки, а на додатковому екрані красувалася заставка з двигуном V8.

 

Джерела: motor1  carscoops

AvtoKasta