У В’єтнамі виготовили класичну Ferrari з дерева

Відомий в’єтнамський тесля Чіонг Ван Дао показав в мережі на YouTube-каналі Woodworking Art свій новий “витвір” в особі дерев’яної копії суперкара Ferrari 250 GTO. Вся робота зайняла у майстра 70 днів, а по закінченню проекту чоловік разом зі своїм сином прокатався на саморобному спорткарі вулицями В’єтнаму.

фото-скріншот ND – Woodworking Art з YouTube

Результати своєї праці ентузіаст показав в 14-хвилинному відеоролику. Для побудови копії спорткара майстер використав звичайні дерев’яні бруски, з яких за допомогою бензопили вирізав загальний профіль автомобіля.

Потім фахівець за допомогою інструменту створив дах, дзеркала заднього виду, а також інші деталізовані елементи кузова. Дерев’яну основу тесля розмістив на металевому трубчастому шасі.

фото-скріншот ND – Woodworking Art з YouTube

Після завершення екстер’єру Чіонг Ван Дао приступив до розробки дизайну салону. Так всередині спорткара з’явилися приладова панель і ковшоподібні сидіння. Свій проект фахівець доповнив працює оптикою з поворотниками, невеликими колесами, а також різьбленим номерним знаком і дерев’яною емблемою Ferrari.

Майстер також обладнав дерев’яний автомобіль електромотором від картингу та акумуляторною батареєю. Потужність силової установки, а також запас ходу мініатюрного електрокара блогер не розкрив. По завершенню робіт чоловік разом зі своїм сином за традицією прокатався на новій машині по в’єтнамським вулицях.

 

 

 

Джерела: car  і  ND – Woodworking Art / Youtube

AvtoKasta