Стала відомою дата виходу «Форсаж 10»

Його можуть сюжетно об’єднати з заключною частиною серіалу.
Наступний, 10-й номерний фільм франшизи «Форсаж» вийде на великі екрани 7 квітня 2023 року. Його зйомки стартують в січні 2022, повідомляє Entertainment Weekly.

фото: motor1

У режисерське крісло знову сяде Джастін Лін, який зняв частини з третього по шостий, а також останню на сьогоднішній день, дев’яту. Очікується, що до виконання своїх ролей повернеться більшість акторів – за винятком Дуейна Джонсона, який, за чутками, які не ладнає з граючим Домініка Торетто Вином Дизелем. «Я бажаю їм удачі з Fast 10 і Fast 11 і іншими фільмами Fast & Furious, які вони знімають без мене», – заявив «Скала» журналістам.

фото: motor1

Швидше за все, в десятому «Форсажі» буде присутній Джейсон Стейтем, чий персонаж Деккард Шоу ненадовго з’явився в F9. Крім того, Галь Гадот може повернутися до образу Жизель Яшар: хоча та начебто загинула під час подій Fast & Furious 6, фінт з «воскресінням» Хана Лю (Сон Кан) доводить, що творців серіалу подібні речі не зупиняють. При цьому ніяких подробиць про сюжет на даний момент немає.

Існує припущення, що десята і одинадцята частини будуть зніматися паралельно: нібито дві картини розкажуть загальну розширену історію, яка покладе край франшизі. Той же Він Дизель ще в 2015 році говорив про «фінальну трилогію».

 

Незважаючи на пандемію, через яку реліз дев’ятого «Форсажу» неодноразово відкладався і в результаті відбувся лише в травні цього року, кіно зібрало в прокаті більше 680 мільйонів доларів при бюджеті в 200 мільйонів. При цьому левову частку грошей – 509 мільйонів доларів – принесли покази за межами США.

 

Всупереч скептицизму, потрібно відзначити, що медіафраншиза настільки прибуткова і популярна, що її творці (серед яких режисер Джастін Лін) можуть дозволити собі відвертий абсурд – для них головне не логіка, що не реалістичність і зовсім не акторська майстерність. Куди важливіше дивувати свою потенційну аудиторію, яка знає, що кожен новий фільм буде ще безумнішим і більш захопливим.

 

«Форсаж 9: Нестримна сага» вийшов за рамки будь-якого жанру.

Змусити автомобілі літати і магнітитися, не кажучи вже про більш прості речі – коли героям неймовірно щастить і вони виявляються в потрібний час в потрібному місці. Підводна лодка і політ в космос на машині – це все уже теж було..

Все це неможливо сприймати серйозно, тому варто просто “відключати критичне мислення” під час сеансу. Або завбачливо уберегти себе від перегляду.

Важко уявити, що буде в наступних частинах, але точно можна сказати, що дивувати нас продовжать..

 

Джерела: motor1 і Entertainment Weekly

AvtoKasta