Заїхати на ОККО не завжди гарна ідея. На заправці ОККО під Львовом заливали бензин з водою

Мережа автозаправних комплексів ОККО пояснює технічною несправністю заливання напередодні зіпсованого палива на заправці у селі Солонка під Львовом. Про це йдеться в заяві компанії.

“Сьогодні на АЗК у Львівській області, село Солонка, вулиця Стрийська, 34 о 18:30 сталася технічна несправність, і вода потрапила у резервуар з бензином марки А-95. Не в наших правилах замовчувати такі речі. Ми визнаємо технічну несправність”, – кажуть в ОККО.

фото: okko

Компанія попросила вибачення за завдані незручності та закликала всії водіїв, які заправилися на цьому АЗК бензином А-95 після 18:30 суботи звернутися у разі виникнення несправностей з авто на гарячу лінію ОККО за телефоном 0-800-501-101.

“Наразі ми фіксуємо всі звернення, оперативно опрацьовуємо заявки, витрати на ремонт та евакуатори будуть компенсовані”, – запевнили в компанії.

Як передає “Львівський портал”, щонайменше 10 автомобілів напередодні вийшли із ладу після заправки пальним на вказаній АЗС ОККО: на місце події викликали правоохоронців та евакуатори.

фото: телеграм канал Львів Інформує
фото: телеграм канал Львів Інформує

 

В соцмережах також з’явилося відео, на якому люди в присутності правоохоронців та працівників ОККО самостійно відібрали зразок бензину А-95.

Заливши паливо у чистий бутель з-під води, проте залита речовина виявилася каламутною і в ньому швидко випав осад.

AvtoKasta