5 мільйонів доларів для далекобійників. Співачка Тейлор Свіфт роздала бонуси водіям зі своєї команди

Знаменита співачка прямо зараз перебуває в одному зі своїх найбільших світових турне. Вона об’їхала всю Америку і прямує до Мексики. Але перед цим вона зробила вчинок, який захопив членів її команди. Співачка вирішила віддати п’ять мільйонів доларів водіям вантажівок, гідно оцінивши їхню важку працю.

Премія для кожного із 50 водіїв, які працюють зі співачкою, становила 100 тис. доларів. Власник компанії Shomotion з Денвера, яка обслуговувала тур співачки, Майкл Шеркенбах, повідомив, що такі суми шокували водіїв.

«Звичайна оплата становить приблизно від 5 до 10 тис. доларів для одного водія за весь час роботи. Тож така велика сума просто неймовірна».
Він розповів, що його компанія відповідає за транспортування сцени та несучих конструкцій, так званого скелета, основи, від якої залежить все на концертному майданчику.

«Ці чоловіки та жінки живуть на дорозі. Вони сплять удень і працюють усю ніч», – сказав він. – Це стомлююче завдання. Вони лишають свої сім’ї, своїх маленьких дітей на тижні. Під час туру Тейлор вони не були вдома 24 тижні», – розповів Шеркенбах.

Кількість водіїв, які працювали у турі, можна порівняти зі штатом середньої транспортної компанії. Відомо, що співачка заплатила великі бонуси та іншим працівникам своєї команди – танцюристам, звукооператорам та монтажерам сцени.
Премії людям співачка вручила на звичайній нараді команди разом зі своїм батьком – Скоттом Свіфтом. Для кожного працівника було підготовлено особистий лист та чек у запечатаному конверті.

AvtoKasta