Бренд MG знову офіційно виходить на ринок України з 5 автомобілями, в тому числі і з 2 електромобілями

Winner офіційно буде продавати електромобілі марки MG в Україні.

 

Британсько-китайський бренд MG призначив Віннер Імпортс Україна своїм офіційним дистриб’ютором, відповідальним за розвиток бренду MG в нашій країні, тим самим визнавши стратегічну важливість українського ринку. 

 

Вихід на ринок бренду MG запланований на III квартал 2021 року зі 5 моделями:

Середньорозмірний SUV, MG «HS»
Компактний SUV, MG «EZS», 100% електричний
Компактний SUV, MG «ZS», бензинові двигуни
Компактний седан, MG «5», бензинові двигуни
Захоплюючий новий флагман бренду, 100% електричний (запас ходу по WLTP 400+ км), середньорозмірний SUV, MG «Marvel R», буде також представлений в Україні!

 

Електрокросовер MG Marvel R Electric
Електрокросовер MG Marvel R Electric © news.mgmotor.eu

 

Коментуючи подію, Петро Рондяк, Голова Правління Winner Group Ukraine, зазначив: «Це дійсно честь і привілей представляти в Україні таку торгову марку, як MG. Ми вважаємо, що додавання MG до нашого портфоліо брендів на 100% узгоджується з основним баченням Winner – надання кращих в своєму класі автомобілів і послуг для наших клієнтів. Ми прагнемо до довгострокового присутності в Україні і сподіваємося на такі ж довгострокові відносини з MG».

Компактний електричний кросовер MG eZS
Компактний електричний кросовер MG eZS © news.mgmotor.eu

 

«Ми раді, що Україна тепер приєднається до групи європейських країн, які вже приймають участь у відродженні бренду MG в Європі. Ми з нетерпінням чекаємо на презентацію нових моделей MG українцям!» — прокоментував Вейлі Тцай (Mr.Weili Cai), MG Директор Відділу Закордонних Продажів.

 

MG офіційно виходить на ринок України з 5 автомобілями, включаючи два електрокросовери - MG EZS та MG Marvel R
Електрокросовер MG Marvel R Electric © news.mgmotor.eu

 

Компанія MG Motor була створена в 1924 році в Великій Британії, в 2007 році вона стала власністю китайської компанії SAIC Motor. На сьогоднішній день бренд MG є лідером із експорту автомобілів із КНР, що продається у понад 60 країнах та регіонах світу в тому числі в 14 країнах ЄС. 

 

 

 

Джерело: Віннер Імпортс Україна

 

 

 

 

 

AvtoKasta