Британець виграв у лотерею Mitsubishi Lancer Evolution і розбив його на наступний день

Житель Південного Уельсу Адам Гріффітс переміг у лотереї, в ході якої розігрували червоний Mitsubishi Lancer Evolution 2006 року випуску.

 

Однак радість від володіння спорткаром була недовгою. Вже на наступний день новоспечений власник спортивного седана потрапив в серйозне ДТП.
Предметом розіграшу була британська версія Mitsubishi Lancer Evolution дев’ятого покоління, обладнана дволітровим турбомотором потужністю 320 кінських сил і шестиступінчастою “механікою”. Крім того, спорткар отримав зовнішні доопрацювання у вигляді розвиненого переднього спліттера, чорних колісних дисків і повітрозабірника на капоті. За словами організаторів лотереї, пробіг 15-річного спортивного седана на момент розіграшу становив 112 000 кілометрів.

Dream Car Giveaways / Facebook

Крім спорткара, який переміг у лотереї Адам Гріффітс, отримав від організаторів тисячу фунтів стерлінгів (приблизно 100 000 рублів за поточним курсом), які планував витратити на усунення будь-яких дефектів автомобіля. Однак витратити кошти чоловік не встиг. Вже на наступний день британець потрапив в серйозну аварію, в результаті якої Lancer Evolution отримав значні пошкодження. Від удару всю передню частину спорткара зім’яло в «гармошку», а в салоні спрацювали подушки безпеки.

 

Ніхто з учасників ДТП не постраждав. Однак пошкодження Mitsubishi виявилися настільки серйозними, що спорткар не підлягає відновленню. На даний момент організатори проводять нову лотерею, в ході якої будуть розігрувати Porsche Cayman S і Nissan GT-R. Можливо Адаму Гріффітс варто знову випробувати удачу. А в разі перемоги дбайливіше поставитися до виграшу.

 

Джерело: Dream Car Giveaways / Facebook
AvtoKasta