Флагман JAC J7 виходить на український ринок (елегантний ліфтбек з ціною від 18 тис $)

Потренувавшись на кросоверах і пікапах, китайська компанія JAC виводить на український ринок легкову модель. Це відносно свіжий ліфтбек JAC J7, який дебютував в Китаї трохи більше року тому під назвою JAC Jiayue A5.

 

JAC J7. Фото: JAC Україна

За розмірами він трохи більший нової Октавії: довжина – 4775 мм, ширина – 1820 мм, висота – тисячі чотиреста дев’яносто два мм. Маса в спорядженому стані –  до 1400 кг в залежності від модифікації.

JAC J7. Фото: JAC Україна

В розробці J7 китайцям допомагав концерн VW, а по дизайну це одна з кращих моделей бренду за останні роки.  

JAC J7. Фото: JAC Україна
JAC J7. Фото: JAC Україна

Завдяки силуету з похилим дахом і пропрацьованій аеродинамікці коефіцієнт опору повітрю дорівнює 0,29.

JAC J7. Фото: JAC Україна

У нас JAC J7 запропонований з безальтернативним бензиновим турбомотором 1.5 (136 к.с., 200 Нм), на вибір – шестиступінчаста “механіка” або варіатор Punch VT3 +. Причому паспортна максимальна швидкість не залежить від типу трансмісії: 170 км/год.

JAC J7. Фото: JAC Україна

 

Шасі – з задньою підвіскою, дисковими гальмами «по колу» і колісною базою 2760 мм (проти 2686 мм у Октавії). Дорожній просвіт заявлений тільки з повним навантаженням – 120 мм. Обсяг багажника – від 540 до 1510 літрів, тоді як у нової Октавії обсяг відсіку – від 578 до +1533 літрів.

 

 

JAC J7. Фото: JAC Україна

В список оснащення входять світлодіодні фари і денні ходові вогні, а також зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом. Крім того, доступні USB-роз’єми для передніх і задніх пасажирів, цифрова приладова панель з діагоналлю 7 дюймів і мультимедійною системою з вертикальним 10,4-дюймовим екраном і підтримкою Android Auto і Apple Carplay. У топ-комплектації є шкіряний салон, спортивні крісла, підсвічування салону і клімат-контроль.

JAC J7. Фото: JAC Україна

Автомобіль надійде в продаж вже в червні.

 

Ціни на JAC J7 стартують з позначки 489 тисяч гривень з урахуванням акційної пропозиції. У перерахунку це трохи більше 18 тисяч доларів. За ці гроші покупець отримає машину з “механікою” в базовій комплектації Comfort, а з варіатором J7 у виконанні Luxury обійдеться в 529 тисяч (19,6 тисяч доларів).

 

 

Джерело: focus

AvtoKasta