GM зможе набирати наркоманів на роботу

Через боротьбу за нові робочі кадри General Motors задумався про зміну методів перевірки співробітників.

 

У статті Carscoops говориться, що автовиробник з Детройта розглядає можливість скасування вимоги про перевірку потенційних співробітників на вживання маріхуани. Обговорення відбувається в той час, коли один з найважливіших заводів GM, який виробляє пікап Silverado, щосили намагається знайти тимчасових робочих на літо.

 

Ще одна проблема, яка ускладнює залучення робітників, – це невисока початкова погодинна оплата в розмірі 16,67 доларів, зазначена в профспілковому контракті, що є додатковою умовою тимчасового статусу нових співробітників.

 

Два керівника підрозділів UAW, Ерік Велтер і Річ Летурно, які очолюють профспілки заводів GM Flint Assembly і Fort Wayne Assembly відповідно, вважають, що тестування компанії на вживання марихуани обмежують і відлякують потенційних співробітників. GM необхідно найняти 450 тимчасових робочих на неповний робочий день на підприємство в місті Флінт, штат Мічиган, і ще 275 співробітників для заводу в Форт-Уейн, Індіана. Представник GM Ден Флорес відмовився розкрити подробиці, хоча, за його словами, ця рекомендація «обговорюється всередині компанії».

 

Chevrolet Silverado фото: unsplash

 

Боротьба за пошук робочих виникає через  те, що GM і інші автовиробники щосили намагаються знайти мікрочіпи для створення своїх продуктів. Минулого місяця з’явилися новини про те, що GM виробляє пікапи, в тому числі GMC Sierra, побудований разом з Silverado, без Active Fuel Management (деактивація циліндрів) через дефіцит деталей.

 

фото: unsplash

У конкурента GM, Ford, на парковці запарковані тисячі пікапів, які очікують закінчення зборки.

GM йде своїм шляхом і таким чином намагається знайти вихід з ситуації..

 

 

 

Джерело: Carscoops

 

AvtoKasta