Футуристичний електрокар від Geely: Vision Starburst з підсвічуванням колісних арок

Дебютував концепт-кар покаже, який дизайн дістанеться майбутнім серійним моделям марки. Це свого роду провісник всіх автоновинок Geely.

Фото: global.geely

Китайський автовиробник Geely презентував ефектний концепт-кар Geely Vision Starburst з дуже незвичайною зовнішністю. Працюючи над новим проектом, дизайнери марки надихалися космосом, паралельно думаючи про народження нової зірки.

Фото: global.geely

В результаті вийшов яскравий, зухвалий і трохи футуристичний автомобіль. Найсильніше на загальному тлі виділяється передня частина електрокара: стильна передня решітка з хитромудрим візерунком, хижа оптика з піднятими вгору гострими кутами і повітрозабірники, пов’язані світлодіодною смугою.

Фото: global.geely

Двері новинки розкриваються в різних напрямках, а центральна консоль немов повисла в повітрі. Ще один несподіваний візуальний ефект в салоні: важіль перемикання передач отримує отвір. Інтер’єрне підсвічування теж присутнэ і залежить від стану електрокара.

 

Про силовій установці китайці не розповіли, зазначивши лише, що новинка має потребу в зарядці. З цього ми робимо висновок, що перед нами електрокар. Про запас ходу Geely Vision Starburst марка теж не поспішає поширюватися. Динаміка і максимальна швидкість – поки теж секрет.

Фото: global.geely

Зате відомо, що колісні арки електрокара будуть підсвічуватися. Причому підсвічування працює в декількох сценаріях під конкретну ситуацію: електрокар знаходиться в русі, стоїть на парковці або заряджається.

 

 

У серію цей шоу-кар запускати не збираються. Він потрібен був марці як демонстраційної моделі: багато дизайнерських рішень, випробувані на цьому концепті, ми побачимо на майбутніх серійних автомобілях Geely.

 

 

 

Джерело: global.geely

 

 

AvtoKasta