Гібрид компанії Great Wall: 267 к.с., витрата 4,4 л на 100 км та запас ходу 1000 км

Макіато – не тільки кавовий напій.

У Китаї представлено новий гібридний кросовер WEY Macchiato. Особливість його полягає в тому, що це перший підключаємий гібрид компанії Great Wall Motors. Компанія Great Wall вивела на ринок свій преміум-бренд Wey ще 4 роки тому.

фото: MyDrivers

Довжина, ширина та висота кросовера становлять, відповідно, 4520, 1855 та 1665 мм, довжина колісної бази – 2710 мм.

 

Силова установка автомобіля побудована за сучасними законами: коли двигун внутрішнього згорання об’ємом 1,5 л доповнений акумуляторною тяговою батареєю відносно невеликої ємності. За таким же принципом побудовано багато інших китайських гібридів.

фото: MyDrivers

У цьому випадку ємність акумулятора становила 19,94 кВт·год – у суто електричному режимі автомобіль може проїхати 110 км. Ну а на повному баку WEY Macchiato здатний проїхати понад 1000 км за середньої витрати близько 4,4 л.

При цьому динаміка непогана для середньорозмірного кросовера – до 100 км/год. автомобіль розганяється за 7,2 с.

фото: MyDrivers

Система L.E.M.O.N. DHT може працювати як у паралельному, і у послідовному режимі. На низькій швидкості (приблизно до 35 км/год) колеса обертає лише електромотор, а бензиновий двигун працює у режимі генератора. При подальшому розгоні ДВС за допомогою зчеплення підключається до провідних коліс. Замість звичної коробки передач встановлений двоступінчастий редуктор з роботизованим механізмом перемикання: друга передача вмикається приблизно на 65 км/год.

фото: MyDrivers

Поки немає даних про оснащення, але можна не сумніватися, що у WEY Macchiato все на рівні сучасних гібридів. Чого вартий лише великий екран інформаційно-розважальної системи, закріплений на передній консолі.

Фото: autohome.com.cn

 

Вартість авто поки що не оголошена, але аналоги в середньому на місцевому ринку коштують близько 25 000 доларів.

 

 

Джерело: mydrivers  ixbt

AvtoKasta