Kia та Hyundai запустили першу службу позашляховиків для людей з інвалідністю

Kia та Hyundai разом з транспортною службою ButterFli запустили у Лос-Анджелесі, США, перший сервіс позашляховик EnableLA, призначений для людей на інвалідних візках.

Про це повідомляє сайт Carscoops.

Нова служба буде пропонувати поїздки по буднях з 7 ранку до 7 вечора, які можна забронювати через додаток ButterFli, в Інтернеті або через телефон.

 

авKia та Hyundai переобладнали свої моделі Tellurides та Palisades спеціально для того, щоб в них могли заїжджати на інвалідних візках.

Моделі Tellurides та Palisades переобладнали для людей на візках. Фото: carscoops

Автомобілями керують водії, які спеціально навчані надавати допомогу користувачам. Машини також обладнані антимікробним світловим обладнанням, що не містить ультрафіолетових променів, для кращих санітарних умов.

 

«Пандемія погіршила умови пересування для інвалідів і людей похилого віку, особливо для інвалідів-візочників», – сказав Юнгчо Чи, президент і головний директор з інновацій Hyundai Motor Group. «Відповідно до нашого баченням мобільності, орієнтованої на людину, ми хочемо зробити наші послуги більш доступними і інклюзивними, щоб краще забезпечити універсальний доступ для всіх і, в кінцевому підсумку, допомогти досягти свободи мобільності для всіх».

 

Нова послуга є частиною масштабного проєкту під назвою «Універсальний мобільний проект Hyundai Motor Group», який прагне краще обслуговувати людей з фізичними, соціальними та економічними бар’єрами за допомогою різноманітних рішень.

 

Проєкт має на меті розширити доступ до мобільності для людей похилого віку, вагітних, дітей та сімей з низькими доходами.

 

Джерело: carscoops

AvtoKasta