Король наполегливості: британець 4 роки судився через помилку в чеку парковки

Ендрю Могріджу під час виїзду з парковки в Пітерборо не сплатив чек у розмірі 4,5 фунта стерлінгів (близько 200 гривень). Він спробував сплатити потрібну суму, але автомат, який мав приймати гроші, не працював. Чоловік вирішив заплатити з дому, але рахунок зріс уже до 7,5 фунтів (340 гривень). Розгляд дійшов до суду.

59-річний Ендрю Могрідж був незадоволений збільшенням ціни за виїзд із парковку через поломку автомата. Британець вирішив подати до суду на компанію Britannia Parking і в підсумку виграв справу. Про це повідомляє Metro.

 

Чоловіку виписали чек за стоянку на суму 4,5 фунта стерлінгів (трохи більш ніж 200 гривень) під час виїзду з парковки в Пітерборо. Він спробував заплатити потрібну суму, але виникли проблеми. Автомат, який приймає гроші, був несправним.

«Парковка була з оплатою при виїзді, а не при в’їзді. Коли я виїжджав з парковки, я спробував заплатити 4,50 фунта, використовуючи свій телефон і дві кредитні картки, але автомат не працював. Як і в багатьох людей, у мене не було із собою готівки. Я пішов за готівкою, зайшов у Asda, щоб у мене була правильна здача, і повернувся на парковку, але на той момент сума збільшилася до 6,50 фунта, яких у мене не було. Після повернення додому я зателефонував їм, і мені сказали, що потрібно заплатити через інтернет. Коли я спробував це зробити, сума зросла до 7,50 фунтів (340 гривень)», – розповів Ендрю.

 

Пізніше британець заявив, що його провини не було в тому, що автомат вийшов із ладу. В результаті розгляду справа дійшла до суду, а сума чека збільшилася до 300 фунтів стерлінгів (13,5 тисячі грн.). Інцидент стався чотири роки тому, але лише зараз чоловік переміг у судовому процесі.

«Це була перемога маленької людини. Я знаю, що багато людей постраждали від машин у Пітерборо, які не працюють», – додав британець.

Співробітник компанії Britannia Parking повідомив, що вони не можуть давати коментарі щодо конкретних випадків, але зміни були внесені у зв’язку з переходом на оплату картками.

 

Джерело: metro

AvtoKasta