Кросовер Chevrolet Tracker 2022 (з ціною від $14 тисяч) з’явиться в Україні

Новий Chevrolet Tracker приїде на український ринок наступного року.

Стало відомо, що УзАвтоМоторс закінчила масштабну модернізацію виробництва в Асаці і в даний час займається підготовкою випуску двох нових моделей Chevrolet на модульній архітектурі GEM – седан Onix і крос Tracker другої генерації. Згідно з опублікованими даними, з конвеєра вже зійшли 2 передсерійні Tracker.

Фото: General Motors Повномасштабне виробництво Chevrolet Tracker стартує влітку 2022р.

Повномасштабне виробництво кросовера розпочнеться в липні 2022 року. Про це повідомляє офіційний сайт компанії.

 

Седан почнуть виробляти трохи згодом. Моделі Chevrolet Onix і Tracker будуть випускати в Асаці за повним циклом і з великим ступенем локалізації, що становитиме не менше 50%.
Є інформація, що в організацію випуску буде вкладено близько 428 млн. доларів. Крім того, ще 191 млн. доларів буде вкладено для освоєння складання турбомоторів. Намічений обсяг випуску нових GEM-моделей – приблизно 80 тис. екземплярів авто на рік.

 

Chevrolet Tracker другої генерації буде оснащений 1,0-літровим 3-циліндровим турбодвигуном з віддачею 125 к.с., що поєднується з 6-ступінчастим “автоматом” та переднім приводом. Кросовер витрачатиме 5,5 л/100 км у змішаному циклі.

 

Розміри Chevrolet Tracker 2022:

  • Довжина – 4270 мм
  • Ширина – 1791 мм
  • Висота – 1627 мм
  • Колісна база – 2570 мм
  • Кліренс – 161 мм

У салоні прилади поміщені в окремі ніші, а в дорожчих версіях на центральній панелі встановлено 8,0-дюймовий сенсорний дисплей.

Фото: General Motors

Об’єм багажника – 390 л. Серед опцій є безключовий доступ, панорамний дах, клімат-контроль і камера заднього виду.

Фото: General Motors  Об’єм багажника – 390 л.

Ціна Chevrolet Tracker в Узбекистані – від 14 000 до 18 500 доларів.

Фото: General Motors

Нагадаємо, що продукція UzAuto Motors відома й в Україні. Раніше узбецькі авто продавалися в нас під брендом Ravon, але віднедавна вони представлені як Chevrolet.

 

Джерело: autoreview

AvtoKasta