На заміну бренду Ravon прийде Chevrolet, але поки не в Україні

В країнах СНД на заміну «Равону» прийде Chevrolet, автомобілі лише змінять логотип.

Узбецька компанія UzAuto Motors почне продавати автомобілі під маркою Chevrolet в Росії, Казахстані та Білорусії. Право на використання американського бренду для всіх експортних ринків представники узбецької компанії отримали за угодою з General Motors.

Фото: GM Uzbekistan

У березні 2020 року почнуться поставки автомобілів Chevrolet Spark, Nexia і Cobalt узбецької збірки, які перш за продавалися у нас під маркою Ravon. Згодом модельний ряд розшириться. «Ми почнемо з експорту Chevrolet Spark, Nexia і Cobalt – і ми працюємо над планами щодо розширення модельного ряду в майбутньому», – заявив виконуючий обов’язки гендиректора UzAuto Motors Рустам Раджабов.

Фото: GM Uzbekistan

Продажем масових моделей Chevrolet займуться в основному нинішні дилери UzAuto Motors, які зараз працюють під вивіскою Ravon. Крім того, продажами займуться авторизовані сервісні центри Chevrolet, а також салони дилерів General Motors. Керувати дистрибуцією буде UzAuto. При цьому продажі автомобілів під брендом Ravon в Росії, Казахстані та Білорусії припиняться до середини 2020 року.

Виходить, що кошти, вкладені в розкрутку бренду Ravon, виявилися “викинутими на вітер”: марка так і не змогла дотягнутися до популярності Chevrolet, хоча всі покупці прекрасно знали, що це за автомобілі.

Фото: GM Uzbekistan

Проте в Україні бренд Ravon не зникне – “автозавод UzAuto Motors й надалі буде постачати моделі R2, Nexis R3 та R4 під брендом Ravon для вітчизняних споживачів за допомогою власного предствництва ТОВ “Укр–УзАвто”, – повідомив начальник відділу маркетингу компанії Володимир Дорбишев.

 

Джерело:  UzAuto Motors

AvtoKasta