Новий Kia Sportage 2022. Перші офіційні фото

Автомобіль отримав більш спортивний і сучасний дизайн, ніж його попередник.

 

Компанія Kia опублікувала перші офіційні зображення абсолютно нового кросовера Kia Sportage, які демонструють повністю змінений дизайн одного з найпопулярніших паркетників останніх років.

 

В Україні Kia Sportage нинішнього і попередніх поколінь є одним з лідерів продажів в сегменті кросоверів.

 

Так выглядит совершенно новый Kia Sportage. Первые официальные изображения
фото: caradvice

Зображення підтверджують, що автомобіль отримає великі денні ходові вогні, нову радіаторну решітку, змінений боковий профіль, більш сучасні задні світлодіодні ліхтарі і інші зміни.

 

Так выглядит совершенно новый Kia Sportage. Первые официальные изображения
фото: caradvice

В цілому автомобіль отримав більш спортивний і сучасний дизайн, ніж його попередник.

 

Всередині буде розташовуватися величезний вигнутий дисплей, який об’єднує цифрову приладову панель і сенсорний екран інформаційно-розважальної системи. Аналогічним чином реалізований інтер’єр в новому електричному кросовері Kia EV6.

 

Так выглядит совершенно новый Kia Sportage. Первые официальные изображения
фото: caradvice

Автомобіль отримає багатозонний клімат-контроль, атмосферну підсвічування і алюмінієві елементи обробки.

 

Раніше повідомлялося, що новий Sportage буде розділяти багато деталей з новим Hyundai Tucson, включаючи платформу 3-го покоління і трансмісію. Це означає, що ми вперше отримаємо справжній гібрид в лінійці Sportage, а також Plug-in Hybrid.

 

Очікується, що новий Sportage буде доступний з різними двигунами в залежності від ринків. У Європі будуть запропоновані 1,6 і 2-літрові дизельні двигуни і 1,6-літровий бензиновий турбований гібрид.

На інших ринках також будуть доступні 2.0- та 2.5-літрові бензинові атмосферні мотори (156 сил і 190 сил), а також 2.0-літровий дизель (186 сил).

 

До речі, недавно на українскому ринку почали продавати оновлений Hyundai Tucson. А так як вони технічно подібні, можна припустити, що до нас Sportage буде поставлятися з двигунами: 2.0 (150-сильний бензиновий), простий гібрид (1.6 T-GDI і електромотор, 230 сил), і дизельний 1.6 CRDi на 136 сил.

 

 

Презентація Kia Sportage 2022 модельного року очікується в червні цього року, а початок продажів автомобіля відбудеться вже цієї осені.

 

 

Джерело: caradvice

AvtoKasta