Швидкість 100 км/год і запас ходу до 200 км: “спортивний” електромобіль Chery QQ Sport

Chery QQ Sport має нові бампери і обвіс, чорні фари, а також агресивне забарвлення кузова з домінуванням чорного кольору.

В кінці цього тижня стартувала Міжнародна виставка автомобілів і аксесуарів (Motor Show Chengdu 2021) в Ченду, Китай, де компанія Chery представила електромобіль Chery QQ Sport.

фото: autonews
фото: autonews

Маючи потужність електромотора в 27 кінських сил, цікаво в чому саме тут є спорт?)

Chery QQ Sport має нові бампери і обвіс, чорні фари, а також агресивне забарвлення кузова з домінуванням чорного кольору. Цей варіант називається Lightning і ймовірно розрахований на чоловічу аудиторію. Досить агресивний зовнішній вигляд досягається новими бамперами, спідницями, пристойним спойлером та й загальним забарвленням цього автомобільчика.

 

У китайців своєрідне відношенню до тюнінгу і розкоші. Щоб зрозуміти про що йде мова, досить просто зайти на aliexpress і подивитися якісь килимки. Тому місцевим автовиробникам доводиться грати по цим правилам.

 

Також була показана ще одна, явно жіноча версія, кольори якої – рожевий і білий – говорять самі за себе.

фото: autonews
фото: autonews
фото: autonews

Габарити Chery QQ Ice Cream становлять 2980 х 1496 х 1637 мм при колісній базі 1960 мм і спорядженій масі 743 кг. Салон вміщає чотирьох дорослих. Потужність електромотора складає 27 к.с., автомобіль може розганятися до 100 км / год і проїжджати без підзарядки до 200 км.

 

Поки що компанія нічого не говорить про плани випуску нових машин за межами Китаю, проте, швидше за все, це питання часу, так як автомобілі Chery користуються непоганим попитом у багатьох країнах світу.

 

Джерело: autonews

AvtoKasta