Суперкар,якому не пощастило: Ferrari 488, криві руки і «Хвіст дракона»

Що може бути прекрасніше можливості поганяти по одній з кращих доріг світу на чудовому Ferrari 488 Pista? Питання риторичне.

Ось тільки практика показує: від ейфорії до великої печалі – один крок. У групі Idiots on The Dragon в соціальній мережі Facebook з’явилося фото італійського спорткара, сумно лежачого догори колесами на знаменитому шосе «Хвіст дракона». Серпантин з 318 поворотів з’єднує штати Північна Кароліна і Теннессі.

Обставини події залишаються загадкою, проте можна припустити: переоцінити власні навички «пілот» 720-сильної Ferrari злегка перебрав зі швидкістю і зачепив пагорб (на користь цієї версії говорять характерні пошкодження бампера і переднього крила з боку водія), який зіграв роль імпровізованого трампліна.

Найбільш уважні зможуть розгледіти на знімках 887-сильний супергібрід Porsche 918 Spyder. Можливо, саме з ним «ганявся» власник 488-ї.

Долі «перевертиша» не позаздриш: швидше за все, тепер страхова просто «затоталить» машину. А якщо припустити, що 3,9-літровий наддувний V8 продовжував працювати і після кульбіту, скоріше за все двигун теж не робочий. Чекаєм машину на якомусь аукціоні.. Де її хтось таки купить і привезуть в Україну черговий “биток із США”..

 

Все це в черговий раз нагадує про необхідність тримати себе в руках на дорогах загального користування. І ретельно зіставляти свої навички з можливим підступністю пілотованої машини.

Ferrari 488 Pista Spider

 

 

Джерела: motor1.com і  Idiots on The Dragon Facebook Group

AvtoKasta