У Німеччині продають ідеальну 58-річну «Волгу» по ціні BMW

Пробіг цього радянського седана – лише 375 кілометрів.

 

На німецькій онлайн-майданчику AutoScout24 з’явилося оголошення про продаж радянської класики ГАЗ-21 «Волга» 1963 року випуску. Особливість 58-річного седана в тому, що у нього майже немає пробігу, а після повної реставрації він використовувався тільки в виді транспорту для весільних церемоній.

Фото: autoscout24

Якщо вірити продавцеві, то за все життя у «Волги» з оленем на капоті був тільки один власник. На відновлення автомобіля витратили майже чотири роки, приділивши увагу кожній деталі. З моменту завершення реставрації раритет зберігався в гаражі і пересувався по дорогах тільки в сонячну погоду, не долаючи великі відстані: він брав участь тільки в двох весіллях і в одному ярмарку.

 

В ході ремонту кузов автомобіля пофарбували в світло-зелений колір, повернули “заводський” вигляд хромованим елементам екстер’єру, зробили тонування скла. Спереду з’явилася додаткова оптика.

vaz 2101 wolga-gaz-m-21-oldtimer-absolutes-einzelstueck green
Фото: autoscout24

 

Зміни відбулись і в оснащенні салону: MP3- і CD-плеєр, додали аудіосистему з підтримкою цифрового радіо, USB-вхід, а також іммобілайзер. «Рідний» 2,5-літровий мотор «Волги» потужністю 75 кінських сил модернізували, додавши кришку клапанів Porsche. Тепер він розвиває 116 сил.

 

Та в цій машині найбільше вражає ціна її продажу)

За унікальний ГАЗ-21 продавець з німецького міста Цель (Zell – нім.) сподівається виручити 39 990 євро.

Зовсім недорого, одним словом. 

 

 

Джерело: AutoScout24

AvtoKasta