В Україні стартують продажі “космічного” мінівена Hyundai STARIA

На тлі інших сучасних мінівенів Hyundai STARIA виділяється вражаючою футуристичною зовнішністю, що нагадує космічний корабель. Передню частину автомобіля перетинає горизонтальна світлодіодна смуга денного ходового світла і розташовані в бампері фари.

Фото: Hyundai Motor

Hyundai Staria викликає приголомшливий ефект, авто виглядає дуже стильно: величезні стекла і незвичайна оптика. Дизайн зовсім не схожий на традиційну стилістику сучасних кросоверів Hyundai.

Фото: Hyundai Motor
Фото: Hyundai Motor

До речі, подивитися на цей космокрейсер можна в автосалоні Vedanta Auto, де модель представлена вперше в Україні!

Розміри нового Hyundai STARIA:

  • Довжина 5253 мм
  • Ширина 1997 мм
  • Висота 1990 мм
  • Колісна 3273 мм.

За таким футуристичним дизайном новий Hyundai STARIA приховує просторий комфортний салон, широкий набір опцій і величезну кількість сучасних функцій безпеки і допомоги водієві.

Фото: Hyundai Motor

У списку стандартного оснащення мінівена: бортовий комп’ютер, електричний гальмо стоянки, адаптивний круїз-і клімат-контролі, і інші плюшки такі, як мультируль, електропакет, датчик світла, сенсор дощу. Кількість подушок безпеки – вселяє довіру, тут їх цілих сім!

Фото: Hyundai Motor

У найбагатшому виконанні мінівен оснащений шторками безпеки водія і переднього пасажира, системою попередження про небезпеку виходу з автомобіля (SEW), системою відео моніторингу “сліпих” зон на панелі приладів (BVM).

 

Комплектації і ціна нового Hyundai STARIA:

  • Comfort — від 1 062 600.
  • Business — від 1 151 700.
  • Business + — від 1 322 100 грн.
  • Top — від 1 571 900 грн.

В Україні новий Hyundai STARIA поставчатимуть з дизельним двигуном об’ємом 2,2 літра VGT і потужністю 177 к.с. У початковій комплектації автомобіль оснащується 6-ступінчастою механічною трансмісією і тільки переднім приводом (2WD). З другого рівня оснащення як альтернатива механічній трансмісії пропонується 8-ступінчаста автоматична. Ця ж коробка передач пропонується для мінівена у двох наступних комплектаціях як з переднім (2WD), так і з повним (4WD) приводом.

 

Джерела: Vedanta Auto і  focus

AvtoKasta