Жінка проїхала 49 світлофорів на червоне світло через помсту колишньому хлопцю

За кермом при цьому перебував її спільник.

У китайській провінції Чжецзян на сході країни Audi за пару днів 49 раз проїхала на червоний сигнал світлофора, не рахуючи порушення швидкості. Як з’ясувалося, власник автомобіля нічого про це не підозрював – він лише позичив машину знайомому на його прохання. І він не знав, що його приятеля насправді попросила про це його колишня дівчина, яка задумала хитрий план через те, що він недавно кинув її і пішов до іншої жінки. І підступна помста цілком собі вдалася.

фото: unsplash

Камери фіксації порушень в провінції Чжецзян на сході Китаю “засікли” Audi, яка за два дні 49 раз промчала на червоний сигнал світлофора і один раз серйозно перевищила швидкість в місті. Поліція затримала власника автомобіля, але в ході розслідування з’ясувалося, що він ні до чого – в цьому виявилися винні його колишня дівчина і її спільник. Як повідомляє видання Insider, жінка на ім’я Лу була ображена на власника Audi на ім’я Чен за те, що він покинув її. Щоб помститися, вона попросила їх спільного знайомого позичити у Чена його автомобіль на кілька днів. Той, нічого не підозрюючи, погодився, після чого Лу віддала Audi свого спільника – хлопцеві на ім’я Чжу.

 

Пізніше той повідомив поліції, що давно був закоханий в Лу і охоче погодився зробити для неї все, що вона попросить – в обмін на побачення з ним. Жінка віддала йому чужу Audi і веліла відчайдушно порушувати правила, щоб Чен в результаті отримав штрафи на величезну суму і привернув увагу поліції. Як не дивно, Чжу не збентежило її прохання і він не придумав нічого кращого, крім як ганяти по місту і проїжджати світлофори на червоне світло.

 

Поліція не повідомляє, яке покарання загрожує учасникам цієї схеми, але просто так це їм з рук не зійде.

 

 

Джерело: insider

AvtoKasta