В Узбекистані почали збирати седани Chevrolet Onix, які подорожчали до $13000

Попереднього тижня з узбецького конвеєра зійшов перший “бюджетник”, призначений для продажу.

фото: uzautomotors

Chevrolet Onix — недорогий седан В-класу, збірку якого налагодили в Узбекистані. Модель має всі шанси з’явитись на українському ринку.

Габарити Chevrolet Onix 2022:

  • Довжина – 4474 мм
  • Ширина – 1730 мм
  • Висота – 1471 мм
  • Колісна база – 2600 мм

Новий Chevrolet Onix надійшов у продаж. Ціни варіюються в діапазоні від 149 до 215 мільйонів сум (від 13 до 19 тис долл) Про це повідомляє офіційний сайт UzAuto Motors.

фото: uzautomotors

Перед початком серійного виробництва Chevrolet Onix на заводі UzAuto Motors був довгий процес налагодження виробництва: перший екземпляр седана зробили минулого літа, у листопаді були розкриті попередні ціни, а старт «живих» продажів відбудеться до кінця лютого 2023.

Ступінь локалізації — 50 відсотків із перспективою збільшення до 70 відсотків.

фото: autostrada

За 3,5 місяці з початку передзамовлень Chevrolet Onix подорожчав на третину, але винна не тільки інфляція: минулої осені в UzAuto Motors назвали прайс-листи без урахування ПДВ. Зате на момент масового виробництва седану додали нову топ-комплектацію Premier з проекційними фарами, люком, клімат- та круїз-контролем, автоматичним паркуванням, системою моніторингу «сліпих» зон та обігрівом заднього дивана.

Фото: General Motors

У базовій комплектації є дві подушки безпеки, системи ABS та ESP, кондиціонер, електросклопідйомники, обігрів зони спокою двірників та аудіосистема.

В Узбекистані Onix запропонований у двох версіях: атмосферник 1.2 (90 к.с.) агрегатується з п’ятиступінчастою “механікою”, а турбомотор 1.2 (132 к.с.) – з шестиступінчастим “автоматом”

Зазначається, що седан із 90-сильним «атмосферником» та 5-ступінчастою «механікою» витрачає всього 5,9 літра бензину АІ-92 на 100 кілометрів пробігу у змішаному циклі. Варіант з турбомотором потужністю 132 кінських сили і 6-ступінчастим автоматом споживає лише на 0,3 л/100 км більше.

фото: autostrada

На даний момент Онікс в Узбекистані доступний для замовлення в 5 комплектаціях. Які комплектації доїдуть до нашого ринку – поки невідомо.

 

Раніше AvtoKasta писала про старт прийому замовлень на седани Chevrolet Onix на заводі в Асаці

 

Джерело: UzAuto Motors    autostrada

AvtoKasta