Стартував продаж наступника Chevrolet Lacetti – Chevrolet Onix за $10 000

Chevrolet Onix — недорогий седан В-класу, збірку якого налагодили в Узбекистані. Модель має всі шанси з’явитись на українському ринку.

Новий Chevrolet Onix надійшов у продаж. Компактний седан узбецької збірки коштує від 9900 до 14800 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт UzAuto Motors.

Фото: General Motors

Ажіотаж ще до старту виробництва

Підприємство UzAuto відкрило в Узбекистані прийом замовлень на седани Chevrolet Onix, серійне виробництво яких на заводі в Асаці має розпочатися лише у першому кварталі 2023 року. І вже за перші п’ять години підписано майже 14 тисяч договорів! При цьому 7380 покупців замовили по два та більше автомобілі. У компанії заявили, що для боротьби з такими перекупами в контракті передбачено спеціальний пункт: при виявленні випадків придбання автомобілів з метою перепродажу термін поставки збільшується на додаткові 120 днів.

В Узбекистані Onix запропонований у двох версіях: атмосферник 1.2 (90 к.с.) агрегатується з п’ятиступінчастою “механікою”, а турбомотор 1.2 (132 к.с.) – з шестиступінчастим “автоматом”, причому на другу версію припало 55% замовлень.

Фото: General Motors

Седан Chevrolet Onix — наступник добре відомих у нас моделей Lacetti та Cobalt. Цілком можливо, що він з’явиться на українському ринку, адже моделі UzAuto Motors представлені в нашій країні. Раніше вони продавали під брендом Ravon, а тепер стали Chevrolet. Нещодавно узбецький підрозділ General Motors розпочав виробництво ще й кросовера Chevrolet Tracker за $14 000.

Chevrolet Onix 2022 більш обтічний, ніж попередники. У нього широкі грати радіатора та довгасті фари.

Габарити Chevrolet Onix 2022:

  • Довжина – 4474 мм
  • Ширина – 1730 мм
  • Висота – 1471 мм
  • Колісна база – 2600 мм
Фото: General Motors

У седана місткий 469-літровий багажник.

Фото: General Motors

У салоні переважають вигнуті поверхні, а прилади поміщені в окремі колодязі.

Фото: General Motors

Базова комплектація Chevrolet Onix включає кондиціонер, 2 подушки безпеки та ESP, а дорожчий варіант отримав парктронік, круїз-контроль, 8,0-дюймовий тачскрин та підігрів передніх крісел.

В 2023 році додадуть топову версію з клімат-контролем, люком, підігрівом задніх сидінь та моніторингом “сліпих” зон.

На даний момент Онікс в Узбекистані доступний для замовлення в 5 комплектаціях. Які комплектації доїдуть до нашого ринку – поки невідомо.

 

Раніше AvtoKasta писала, що кросовер Chevrolet Tracker 2022 (з ціною від $14 тисяч) з’явиться в Україні

А про те чому бренд Ravon знову став Chevrolet можна прочитати тут.

 

Джерела: focus  uzautomotors

AvtoKasta